Afhaling of levering gerechten

Afhaling of levering hapjes en gerechten

Levering of Afhaling van Hapjes en/of Gerechten :

U heeft iets te vieren en wenst zelf niet al te veel tijd te besteden aan het bereiden van de gerechten, dan kan deze mogelijkheid U reeds een flinke stap vooruit helpen.

Hierna geven wij U alvast een opsomming van mogelijke hapjes en gerechten.

Samenstelling van de hapjes of gerechten is afhankelijk van aanbod en seizoen

Mogelijke hapjes :

>> Hievoor verwijzen wij U naar onze rubriek "Verzorging Recepties" op deze website

Mogelijke gerechten :

>> Indien U ons vooraf Uw borden of schotels bezorgd, kunnen wij de koude gerechten reeds voor U op bord dresseren.  De warme gerechten worden geleverd in U ovenschotel of in door ons geleverde aluminium schalen.  Info betreffende het opwarmen van de gerechten ontvangt U bij afhaling of levering.

Voorbeelden van "koud voorgerecht" :

  • Oesters met garnituur en vinaigrette van rode wijn-azijn
  • Salade van kreeft met meloen, en een kruidensalade met vinaigrette van honing en aceto balsamico
  • Tortentje van kreeft met een dakje van ganzelever, dille, olijfolie, en meli-melo van vis-eitjes
  • Tartaar van zacht gerookte zalm met zure room, torentje van komkommer met luzerne, en coulis van creson
  • Gerookte zalm gevuld met forelbavarois, coulis van mierikswortel, en zalm-eitjes
  • Gevuld aardappeltje met gerookte paling, bieslook en zure room
  • Mille feuille van gerookte paling in't groen, en fris slaatje met dressing van joghurt, mosterd en mierikswortel
  • Carpaccio van st-jacobsvruchten, tonijn en truffel, fruitige olijfolie, en basiliek
  • Huisbereide ganzelever met vijgenconfituur en brioche-broodje
  • Carpaccio van Iers rundsvlees met truffel, brokkelkaas van Postel, truffel-olie, en krokant ciabattabroodje

Voorbeelden van "warm voorgerecht" :

  • Gebakken grietfilet op mimosa van tomaat en parika, en een jus van olijfolie.
  • Kabeljauw onder de gril met fijne kruiden, en sabayon van olijfolie en rozemarijn
  • Lotte met preisaus, garnituur van broodcroutons, en preisliertjes
  • Gepocheerde tarbot met dakje van groene en gele courgettes, en een kruidensausje
  • Gebakken zalm met pompelmoes en een jus van honing en visfumet

Voorbeelden van "soep" :

  • Heldere bouillon van parelhoen met garnituur van tomaat en dragon
  • Aspergesoep met garnituur van aspergepunten en stukjes beenham
  • Knolseldersoep met garnituur van aardappeltje gevuld met gerookte paling
  • Romig pompoensoepje met garnituur van st-jacobsvruchten
  • Vissoep met garnituur van stukjes vis, rouille en broodcroutons
  • Bisque van grijze garnalen met cognac

Voorbeelden van "warm hoofdgerecht" :

  • Orloff-gebraad met kaas en hesp, duccelle van champignons, en kaassaus
  • Lamsribstuk met lamsjus en rozemarijn
  • Kalfshaasje met "Leffe"-bier
  • Varkenshaasje met salie en spek, en rode wijnsaus
  • Gebakken eendeborst op brunoise van peertjes, rozijntjes, en appel, en lichte eendejus met appeljenever
  • Van het been ontdaan kwarteltje, gevuld met kalfszwezerik en truffel, en portosaus verrijkt met truffel
  • Parelhoenfilet gevuld met savooikool en oesterzwammen, en een rode wijnsaus
  • Zeetong op zijn "Normandisch" met grijze garnaaltjes, Parijse champignons, paling, mosseltjes, en witte wijnsaus
  • Gestoomde griet met asperges en een bieslooksausje
  • Zalm in bladerdeeg met fijne groentjes en graanmosterd

Onze hoofdgerechten zijn steeds vergezeld van bijhorende groentengarnituur en aardappelbereiding naar keuze.

Voorbeelden van "dessert" :

    • Huisbereide chocoladeschuim van donkere chocolade
    • Profiterolles met banketbakkersroom, vanille en chocoladesaus
    • Variatie van fijn gebak met zijn coulis
    • Variatie van ijstaarten

Afhankelijk van het aantal genodigden kunnen wij ook een "dessertenbuffet" voorstellen

Back to Top