Diverse bedrijfscatering

Onze formules voor Uw Bedrijfscatering :

Onder deze rubriek geven wij U een idee betreffende de verschillende catering-mogelijkheden welke wij kunnen aanbieden tijdens diverse "events" bij U op het bedrijf zoals bijvoorbeeld : 

  • ontbijtvergaderingen
  • middaglunches
  • zakendiners
  • seminaries
  • persvoorstellingen
  • bestuursvegaderingen
  • en andere ......................

Voor grotere "events" zoals PERSONEELSFEESTEN OF ANDERE, bij U op het bedrijf of op een andere locatie, komen wij graag eerst even tot bij U om een en ander samen te bespreken.

Hierna maken wij U dan vrijblijvend een mooi voorstel met vermelding van alle details. 

EXTRA VAN MATERIALEN TE VOORZIEN BIJ UW BEDRIJFSCATERING :

>> hiervoor verwijzen wij U naar onze rubriek "Materialen e.a." op deze website

EXTRA VAN DRANKEN TE VOORZIEN BIJ UW BEDRIJFSCATERING :

Wij kunnen desgewenst voor U een volledig "drankenvoorstel" uitwerken

OF

U kan mogelijk zelf voor de nodige dranken zorgen.

1. Voorbeeld van ONTBIJTVERGADERING :

Levering en opstelling van Uw ontbijt :

Samenstelling van het ontbijt bespreken wij vooraf, en vermelden wij tot in detail in onze offerte.

Wij komen alle nodige materialen voor een beperkt of uitgebreid ontbijt bij U leveren en klaarzetten. 

Er zijn tal van mogelijkheden:

Variatie van mini-koffiekoekjes, verscheidenheid van mini-broodjes of brood reeds belegd of met afzonderlijk beleg, vers fruitsap, potje joghurt, stukje vers fruit, ontbijtgranen, koffie, thee, enz.......

Verzorging ter plaatse van Uw ontbijt :

Indien U een uitgebreid ontbijt wenst met gebakken of gekookte eitjes e.a...aan tafel geserveerd, dan kan dit ook.

Wij maken U graag een offerte op maat met vermelding van alle details.

2. Voorbeeld van BROODJESLUNCH :

Variatie van DICHT belegde broodjes

Wij voorzien een verscheidenheid van harde en/of zachte mini-broodjes, dicht belegd met variatie van fijn beleg.

Deze broodjes zijn reeds gepresenteerd op tray of in mandjes, en zijn klaar om op tafel te plaatsen. 

Wij voorzien 6 tot 8 mini-broodjes per persoon. Citroendoekjes en servetjes zijn bijgeleverd.

Indien gewenst kan ook nog een extra van mini-dessertje worden toegevoegd.

Variatie van OPEN belegde broodjes

Wij voorzien een verscheidenheid van harde en/of zachte mini-broodjes, open belegd, en telkens mooi afgegarneerd met kruiden en groentjes.

Deze broodjes zijn reeds gepresenteerd op tray of schaal, en zijn klaar om op tafel te plaatsen.

Wij voorzien 6 tot 8 mini-broodjes per persoon. Citroendoekjes en servetjes zijn bijgeleverd.

Indien gewenst kan ook nog een extra van mini-dessertje worden toegevoegd. 

3. Voorbeeld van KOUDE SCHOTEL :

Onze koude schotels zijn reeds op bord geschikt, en per persoon op tray geplaatst.

Deze kunnen bevatten :

  • Als voorgerecht  :  een visgerechtje geschikt op bord met bijhorende garnituur
  • Als hoofdgerecht :  een vleesgerechtje met bijhorend slaatjes, sausjes, broodje en boter
  • Als dessert         :  een nagerechtje volgens produktie van het moment

Indien U wenst kan uiteraard enkel vis of enkel vlees worden voorzien.

Naargelang Uw voorkeur en afhankelijk van het seizoen kunnen wij ook volgende "thema-lunches"

samenstellen :

  • Italiaanse lunch
  • Aspergelunch
  • Kreeftenlunch
  • of andere..........   

4. Voorbeeld van KOUD BUFFET :

Onze buffetten zijn leverbaar vanaf 10 personen.

Levering en opstelling door onze zorgen.  Indien gewenst kunnen wij ook voor BEDIENING zorgen. 

Samenstelling van het buffet volgens seizoen en in samenspraak met U.

Mogelijke Vis-gerechtjes :

  • Gepelde tomaatjes met grijze garnalen en huisbereide mayonaise
  • Gerookte paling in groene kruidengelei
  • Zacht gerookte zalm gevuld met kruidenkaas, bieslook en radijsjes
  • Variatie van sushi met wasabi en soyasaus
  • Carpaccio van tonijn met parmezaan, olijfolie en rucola
  • en andere ........................

Mogelijke Vlees-gerechtjes :

  • Duo van meloen met Serano-ham
  • Carpaccio van Iers runds met olijfolie, en brokkelkaas van Postel
  • Huisbereide ganzelever met uienconfijt
  • Beenham met Belgische asperges
  • Gebakken kippereepjes met gepersileerde eiermousse
  • en andere ........................

Bijhorende Slaatjes, sausjes en broodjes :

  • Variatie van seizoensalades
  • Variatie van sausjes
  • Broodjes en botertjes

Indien gewenst kunnen wij een bijkomend voorstel maken voor opstelling van enkele kleine nagerechtjes, als mooie afsluiter van Uw buffet 

5. Voorbeeld van KOUD EN WARM BUFFET :

Onze buffetten zijn leverbaar vanaf 10 personen.

Levering en opstelling door onze zorgen.  Indien gewenst kunnen wij ook voor BEDIENING zorgen.

Samenstelling van het buffet volgens seizoen en in samenspraak met U.

Mogelijke koude gerechtjes  > zie hierboven

Mogelijke warme visgerechtjes :

  • Schartongrolletjes met zalm en fijne groentjes, een witte wijnsaus, en natuuraardappeltjes
  • Gestoomde griet met lente-prei, een bieslooksausje, en natuuraardappeltjes met groene kruiden
  • Zalm in bladerdeeg met groentjes, witte wijnsaus, en puree-aardappeltjes
  • of andere .........

Mogelijke warme vleesgerechtjes :

  • Haantje in rode wijn met groentewaaier en gegratineerde aardappeltjes
  • Lamsribstukje met rozemarijn, groentewaaier van het seizoen, en gratin-dauphinois
  • Kwarteltje ontbeend en gevuld met zwezerik, een porto-sausje, bijhorende groentjes, en aardappeltaartje
  • of andere .........

Indien gewenst kunnen wij een bijkomende voorstel maken voor opstelling van enkele kleine nagerechtjes, als mooie afsluiter van Uw buffet.

6. Voorbeeld van MENU GESERVEERD AAN TAFEL :

Voor deze formule opteren wij reeds enige tijd voor een nieuwe aanpak.

Wij maken U een voorstel met vermelding van een aantal verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, en desserten, waaruit U een keuze kan maken en zodoende zelf het menu kan samenstellen

Het door U samengestelde menu laten wij steeds voorafgaan door enkele mooi verzorgde aperitiefhapjes aangepast aan Uw menu-keuze, en als afsluiter voorzien wij steeds koffie en/of thee met enkele versnaperingen.

Om een vlotte afhandeling van Uw lunch of diner te kunnen garanderen vragen wij enkel om een menu samen te stellen dat wij voor ALLE genodigden aan tafel kunnen serveren.

Voor genodigden die een "speciaal" dieet dienen te volgen kunnen wij uiteraard steeds een alternatief voorzien.

Mogelijke voorgerechten :

  • Salade met gebakken langoustines, en tartaar van tomaat
  • Aardappeltje gevuld met gerookte paling, en een soepje van knolselder en gebakken st-jaobsvruchten
  • Carpaccio van Iers rundsvlees met fruitige olijf-olie, truffel, en parmezaan-schilfers
  • Huisbereide ganzelever met geconfijte uiten en een toast van rozijnenbroodje

Mogelijke hoofdgerechten :

  • Gebakken tong op julienne van groentjes, een botersausje, chardonnay-azijn, en natuur-aardappeltjes
  • Kwarteltje ontbeend, gevuld met zwezerik en champignons, seizoengroentjes, en gebakken aardappeltjes
  • Rundsfiletpur met bearnaise en choron-saus, seizoengroentjes, en gebakken aardappeltjes met fijn kruiden
  • Lamsnootje met rozemarijn, garnituur van seizoengroentjes, en gratin-dauphinois aardappeltjes

Mogelijke desserten :

  • Huisbereide chocoladeschuim van donkere chocolade met een vanille-sausje
  • Gegratineerde vruchten met vanille-ijs
  • Profiterolles met banketbakkersroom en warme chocoladesaus
  • Fijn gebak met zijn coulis
Back to Top