Verzorging of levering koud & warm buffet

Afhaling of levering koud & warm buffet

Levering of Afhaling van Koude en Warme Buffetten :

( Onze buffetten zijn leverbaar vanaf 10 personen ! )

Gezien de grote variatie van gerechten waarmee U Uw buffet kan samenstellen, geven we hier alvast een opsomming van mogelijke koude en warme gerechten.

Uiteraard kan U opteren voor een buffet met enkel koude gerechten, of voor de combinatie van koude en warme gerechten.

 

Samenstelling van de gerechten is afhankelijk van aanbod en seizoen

Het "koude" gedeelte van onze buffetten is steeds vergezeld van :

  • variatie van bijhorende seizoensalades
  • variatie van bijhorende sausjes
  • variatie van broodjes en botertjes

Het "warme" gedeelte van onze buffetten is steeds vergezeld van :

  • variatie van seizoengroentjes
  • bijhorende aardappelbereiding

* voor de opstelling in het buffet voorzien wij tevens warmhoudschalen+brandpasta

Hierna enkele voorbeelden van mogelijke gerechten voor Uw buffet :

Koude - visgerechten :

  • Oesters met bijhorende garnituur
  • 1/2 kreeftje "belle vue"
  • "De Nieuwe maatjes" met hun garnituur
  • Zalmfilet gegarneerd "belle vue"
  • Gemarineerde zalm met dille
  • Tartaar van zacht gerookte gemarineerde zalm
  • Mousse van gerookte forel in een dekentje van gerookte zalm
  • Gepelde tomaatjes met grijze garnalen
  • Mini-cocktail van grijze garnalen
  • Eitje gevuld met krabsla
  • Eitje gevuld met tonijnsla en graanmosterdmaynaise
  • Tonnetje van komkommer met tartaar van tonijn, geparfumeerd met limoen
  • Carpaccio van tonijn met fruitige olijfolie en parmezaan-schilfers
  • Verscheidenheid van vis-pastei
  • Mille feuille van gerookte paling in't groen

Koude - vleesgerechten :

  • Duo van meloen met fijne Ganda-ham
  • Huisbereide ganzelever met zijn uienconfijt en rozijnenbroodje
  • Variatie van huisbereide pastei met zijn confituur
  • Carpaccio van Black Agnus met fruitige olijfolie, brokkelkaas van Postel, en basiliek
  • Gevulde kippebout met gepersileerde eiermousse
  • Terine van gevogelte met zijn garnituur
  • Pata Negra met een salade van kiwi en meloen
  • Honingham op staander met zijn salades (vanaf 20 personen)

Warme - visgerechten : 

  • Grietfilet met Belgische asperges
  • Paling in't groen
  • Lotte met prei en een witte wijnsaus
  • Tongrolletjes met witte druiven en een rieslingsausje
  • Victoriabaars met provençaalse groentjes
  • Zalm in bladerdeeg met graanmosterd

Warme - vleesgerechten :

  • Lamsribstukje met rozemarijn
  • Kalfshaasje met boschampignons en een jus van truffel
  • Rundsstoverij met appeltjes
  • Haantje in rode wijn, met uitjes, champignons en spekreepjes
  • Kalkoenrolletjes met appeltjes en rozijntjes
  • Kwarteltje gevuld met truffel, en een portosausje

MATERIALEN TE VOORZIEN VOOR OPSTELLING VAN UW BUFFET :

>> voor alle mogelijke extra materialen zoals: borden, bestek, glazen, enz....verwijzen wij U naar onze rubriek "Materialen e.a....."

Back to Top