Verzorging recepties

Verzorging van"Receptie" bij U thuis of op het bedrijf :

Afhankelijk van de duurtijd en het aantal genodigden zijn er uiteraard verschillende mogelijkheden.

Wij komen dit graag even vooraf met U bespreken.

Om U alvast enig idee te geven hoe het verloop van een "receptie" er kan uitzien, geven wij U hierna enkele voorbeelden.

Voorbeeld van KLEINE RECEPTIE

Op de staantafels voorzien wij :

  • Kaasblokjes met mosterd
  • Pittig gemarineerde olijfjes
  • Variatie van zoutjes
  • of andere ...........

Tijdens de receptie serveren wij :

  • Een 3-tal mooi verzorgde koude lepelhapjes per persoon
    Samenstelling van de hapjes volgens aanbod en produktie van het moment
  • Een 3-tal huisbereide bladerdeeghapjes per persoon
    Samenstelling van de hapjes volgens aanbod en produktie van het moment

Voorbeeld-1  van UITGEBREIDE RECEPTIE

Op de staantafels voorzien wij :

  • Kaasblokjes met mosterd
  • Pittig gemarineerde olijfjes
  • Variatie van zoutjes
  • of andere .............

Tijdens de rececptie serven wij :

  • Een 4-tal mooi verzorgde koude hapjes per persoon, gepresenteerd op lepel, in glaasjes, of op mini-schaaltjes
    Samenstelling van de hapjes volgens aanbod en produktie van het moment
  • Een 4-tal mooi verzorgde warme hapjes per persoon, gepresenteerd op mini-schaaltjes of andere.
    Samenstelling van de hapjes volgens aanbod en produktie van het moment
  • Eén of meerdere verrassingsbroden gevuld met dicht belegde mini-sandwiches.
    Een verrassingsbrood is telkens gevuld met een 50-tal belegde mini-sandwiches.
    Wij voorzien steeds een verscheidenheid van vis-vlees- en vegetarisch beleg.

Opstelling van koffie-bar en dessert :

  • Een 2-tal mini-nagerechtjes per persoon, opgesteld in buffetvorm.
    Alle dessertjes zijn reeds geschikt op kleine bordjes of in glaasjes.
    Samenstelling volgens aanbod en produktie van het moment.
  • Koffie en thee

Voorbeeld-2  van UITGEBREIDE RECEPTIE

Op de staantafels voorzien wij :

  • Kaasblokjes met mosterd
  • Pittig gemarineerde olijfjes
  • Variatie van zoutjes
  • of andere ............

Tijdens de receptie serveren wij :

Een variatie van een 5-tal verzorgde koude hapjes zoals bijvoorbeeld :

  • Bavarois van forel in een dekentje van zacht gerookte zalm
  • Tartaar van tonijn met komkommer, zure room, en sesam-krokantje
  • Bamboe-potje gevuld met gebakken sojascheuten en gemarineerde zoetwatergarnaal
  • Fijn gesneden gerookte eendeborst met mousse van eendelever en port
  • Carpaccio van Iers rundsfilet met rucola, postelkaas, en fruitige olijfolie

Een variatie van een 5-tal verzorgde warme hapjes zoals bijvoorbeeld :

  • Vissoepje met garnituur van rouille en broodcroutons
  • Gebakken st.jacobsvruchten op gebakken aardappeltjes, met geconfijt witloof en sabayon van wit bier
  • Tongetje met fijne groentjes en een witte wijnsaus
  • Kalfszwezerik op gebakken aardappelschijfje met thijm en oude port
  • Kippereepje gecarameliseerd op een slaatje van gebakken ananas

Opstelling van koffie-bar en dessert :

Een 2-tal fijne nagerechtjes per persoon zoals bijvoorbeeld :

  • Stukje gebak met zijn coulis op klein bordje
  • Huisbereide chocoladeschuim in mini-glaasje
  • Koffie en thee
  • <

MATERIALEN TE VOORZIEN TIJDENS UW RECEPTIE :

hiervoor verwijzen wij U naar onze rubriek "Materialen e.a." op deze website

DRANKEN TE VOORZIEN TIJDENS UW RECEPTIE :

Wij kunnen desgewenst voor U een volledig "drankenvoorstel" uitwerken

OF

U kan mogelijk zelf voor de nodige dranken zorgen; wij rekenen hiervoor geen stopgeld

LEVERING VAN HAPJES ZONDER BEDIENING IS OOK MOGELIJK !

Indien U enkel de hapjes wenst te bestellen, en zelf voor bediening zorgt tijdens Uw receptie, kunnen wij U hiervoor eveneens een voorstel opmaken.

De koude hapjes zullen reeds geschikt zijn op tray en zijn klaar voor bediening.

Voor de warme hapjes zullen we beperkt zijn tot onze huisbereide bladerdeeghapjes, aangezien onze ander warme hapjes steeds ter plaatse door ons afgewerkt worden met garnituren en sausjes. 

De bladerdeeghapjes dient U uiteraard nog op te warmen in de oven en nadien op tray te plaatsen. 

Back to Top