Verzorging walking-dinners

Verzorging van "Walking Dinner" bij U thuis of op het bedrijf :

Gezien de vele mogelijkheden die er zijn bij het uitwerken van deze formule, geven wij er de voorkeur aan om vooraf een en ander samen met U door te nemen. 

Hierna maken wij U vrijblijvend een gedetailleerd voorstel.

Om U alvast enig idee te geven hoe het verloop van een "walking dinner" er kan uitzien, geven wij U hierna een voorbeeld.

Samenstelling van onze hapjes en gerechtjes is afhankelijk van aanbod en seizoen

Voorbeeld van WALKING-DINNER

Op de staantafels voorzien wij :

  • Kaasblokjes met mosterd
  • Gemarineerde olijfjes
  • Crudités met dipsausje
  • en andere ..................

Tijdens de ontvangst serveren wij een waaier van hapjes :

(onze hapjes worden geserveerd op lepel, in glaasjes, of op mini-schaaltjes)

Koude hapjes:

  • Tartaar van zalm met mille feuille van sesamzaadjes, en wasabi-mayonaise
  • Tomaat-mozzarella met fruitige olijfolie en basiliek
  • Geconfijte tomaatjes met sjalot, grijze garnaaltjes, en een mousse van cocktailsaus
  • Gerookte ham gevuld met mousse van eend, en een gelei van Grani-Smith
  • Carpaccio van rund met rucola, brokkelkaas van Postel, en tapenade van olijven

Warme hapjes :

  • St.Jacobsnootje gebakken op jonge spinazie, beurre blanc met bieslook en roze peper
  • Aardappeltje gevuld met kervel, sjalotjes, en gerookte paling
  • Kippespiesje en gebakken ananas
  • Gebakken tong en een graanmosterdsausje
  • Asperges op zijn vlaams

Aansluitend volgt het walking-dinner :

(de gerechtjes worden geserveerd in kommetjes en/of op kleine bordjes)

Duo van soepjes :

  • Vissoepje met rouille en zoetwatergarnaal op spiesje
  • Heldere bouillon van gevogelte met stukjes tomaat en dragon

Koud gerechtje :

  • Slaatje van langoustines en geconfijte tomaat

Warme gerechtjes :

  • Gevulde zeetongetjes met fijne groentjes en aardappeltonnetje met kervel en emulsie van riesling-saus
  • Lamsnootje met rozemarijn, waaier van seizoengroentjes, en gratin dauphinois-aardappeltjes

Als afsluiter voozien wij een dessertenbuffet samen met koffie en thee :

Dessertenbuffet met bijvoorbeeld :

  • Variatie van gebak
  • Variatie van ijstaart
  • Huisbereide chocoladeschuim
  • Crème brûlée
  • Verse fruitsalade
  • Profiterolles met chocoladesaus
  • en andere ..............................
  • Koffie en thee

    MATERIALEN TE VOORZIEN TIJDENS UW WALKING-DINNER :

    >> hiervoor verwijzen wij U naar onze rubriek "Materialen e.a." op deze website.

    DRANKEN TE VOORZIEN TIJDENS UW WALKING-DINNER :

    Wij kunnen desgewenst voor U een volledig "drankenvoorsel" uitwerken

    OF

    U kan mogelijk zelf voor de nodige dranken zorgen; wij rekenen hiervoor geen stopgeld

De Hooge Muts

Krijgsbaan 18
2110 Wijnegem
België -
Gsm: 0475 41 96 770475 41 96 77
pat.vanacker.61@gmail.com
BTW BE 0438.271.734

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken