Afhaling of levering gerechten

Afhaling of levering hapjes en gerechten

Levering of Afhaling van Hapjes en/of Gerechten :

U heeft iets te vieren en wenst zelf niet al te veel tijd te besteden aan het bereiden van de gerechten, dan kan deze mogelijkheid U reeds een flinke stap vooruit helpen.

Hierna geven wij U alvast een opsomming van mogelijke hapjes en gerechten.

Samenstelling van de hapjes of gerechten is afhankelijk van aanbod en seizoen

Mogelijke hapjes :

>> Hievoor verwijzen wij U naar onze rubriek "Verzorging Recepties" op deze website

Mogelijke gerechten :

>> Indien U ons vooraf Uw borden of schotels bezorgd, kunnen wij de koude gerechten reeds voor U op bord dresseren.  De warme gerechten worden geleverd in U ovenschotel of in door ons geleverde aluminium schalen.  Info betreffende het opwarmen van de gerechten ontvangt U bij afhaling of levering.

Voorbeelden van "koud voorgerecht" :

  • Oesters met garnituur en vinaigrette van rode wijn-azijn
  • Salade van kreeft met meloen, en een kruidensalade met vinaigrette van honing en aceto balsamico
  • Tortentje van kreeft met een dakje van ganzelever, dille, olijfolie, en meli-melo van vis-eitjes
  • Tartaar van zacht gerookte zalm met zure room, torentje van komkommer met luzerne, en coulis van creson
  • Gerookte zalm gevuld met forelbavarois, coulis van mierikswortel, en zalm-eitjes
  • Gevuld aardappeltje met gerookte paling, bieslook en zure room
  • Mille feuille van gerookte paling in't groen, en fris slaatje met dressing van joghurt, mosterd en mierikswortel
  • Carpaccio van st-jacobsvruchten, tonijn en truffel, fruitige olijfolie, en basiliek
  • Huisbereide ganzelever met vijgenconfituur en brioche-broodje
  • Carpaccio van Iers rundsvlees met truffel, brokkelkaas van Postel, truffel-olie, en krokant ciabattabroodje

Voorbeelden van "warm voorgerecht" :

  • Gebakken grietfilet op mimosa van tomaat en parika, en een jus van olijfolie.
  • Kabeljauw onder de gril met fijne kruiden, en sabayon van olijfolie en rozemarijn
  • Lotte met preisaus, garnituur van broodcroutons, en preisliertjes
  • Gepocheerde tarbot met dakje van groene en gele courgettes, en een kruidensausje
  • Gebakken zalm met pompelmoes en een jus van honing en visfumet

Voorbeelden van "soep" :

  • Heldere bouillon van parelhoen met garnituur van tomaat en dragon
  • Aspergesoep met garnituur van aspergepunten en stukjes beenham
  • Knolseldersoep met garnituur van aardappeltje gevuld met gerookte paling
  • Romig pompoensoepje met garnituur van st-jacobsvruchten
  • Vissoep met garnituur van stukjes vis, rouille en broodcroutons
  • Bisque van grijze garnalen met cognac

Voorbeelden van "warm hoofdgerecht" :

  • Orloff-gebraad met kaas en hesp, duccelle van champignons, en kaassaus
  • Lamsribstuk met lamsjus en rozemarijn
  • Kalfshaasje met "Leffe"-bier
  • Varkenshaasje met salie en spek, en rode wijnsaus
  • Gebakken eendeborst op brunoise van peertjes, rozijntjes, en appel, en lichte eendejus met appeljenever
  • Van het been ontdaan kwarteltje, gevuld met kalfszwezerik en truffel, en portosaus verrijkt met truffel
  • Parelhoenfilet gevuld met savooikool en oesterzwammen, en een rode wijnsaus
  • Zeetong op zijn "Normandisch" met grijze garnaaltjes, Parijse champignons, paling, mosseltjes, en witte wijnsaus
  • Gestoomde griet met asperges en een bieslooksausje
  • Zalm in bladerdeeg met fijne groentjes en graanmosterd

Onze hoofdgerechten zijn steeds vergezeld van bijhorende groentengarnituur en aardappelbereiding naar keuze.

Voorbeelden van "dessert" :

    • Huisbereide chocoladeschuim van donkere chocolade
    • Profiterolles met banketbakkersroom, vanille en chocoladesaus
    • Variatie van fijn gebak met zijn coulis
    • Variatie van ijstaarten

Afhankelijk van het aantal genodigden kunnen wij ook een "dessertenbuffet" voorstellen

Back to Top
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken