Afhaling of levering gerechten
Afhaling of levering hapjes en gerechten
Levering of Afhaling van Hapjes en/of Gerechten :
U heeft iets te vieren en wenst zelf niet al te veel tijd te besteden aan het bereiden van de gerechten, dan kan deze mogelijkheid U reeds een flinke stap vooruit helpen.
Hierna geven wij U alvast een opsomming van mogelijke hapjes en gerechten.
Samenstelling van de hapjes of gerechten is afhankelijk van aanbod en seizoen
Mogelijke hapjes :
>> Hievoor verwijzen wij U naar onze rubriek "Verzorging Recepties" op deze website
Mogelijke gerechten :
>> Indien U ons vooraf Uw borden of schotels bezorgd, kunnen wij de koude gerechten reeds voor U op bord dresseren. De warme gerechten worden geleverd in U ovenschotel of in door ons geleverde aluminium schalen. Info betreffende het opwarmen van de gerechten ontvangt U bij afhaling of levering.
Voorbeelden van "koud voorgerecht" :
- Oesters met garnituur en vinaigrette van rode wijn-azijn
- Salade van kreeft met meloen, en een kruidensalade met vinaigrette van honing en aceto balsamico
- Tortentje van kreeft met een dakje van ganzelever, dille, olijfolie, en meli-melo van vis-eitjes
- Tartaar van zacht gerookte zalm met zure room, torentje van komkommer met luzerne, en coulis van creson
- Gerookte zalm gevuld met forelbavarois, coulis van mierikswortel, en zalm-eitjes
- Gevuld aardappeltje met gerookte paling, bieslook en zure room
- Mille feuille van gerookte paling in't groen, en fris slaatje met dressing van joghurt, mosterd en mierikswortel
- Carpaccio van st-jacobsvruchten, tonijn en truffel, fruitige olijfolie, en basiliek
- Huisbereide ganzelever met vijgenconfituur en brioche-broodje
- Carpaccio van Iers rundsvlees met truffel, brokkelkaas van Postel, truffel-olie, en krokant ciabattabroodje
Voorbeelden van "warm voorgerecht" :
- Gebakken grietfilet op mimosa van tomaat en parika, en een jus van olijfolie.
- Kabeljauw onder de gril met fijne kruiden, en sabayon van olijfolie en rozemarijn
- Lotte met preisaus, garnituur van broodcroutons, en preisliertjes
- Gepocheerde tarbot met dakje van groene en gele courgettes, en een kruidensausje
- Gebakken zalm met pompelmoes en een jus van honing en visfumet
Voorbeelden van "soep" :
- Heldere bouillon van parelhoen met garnituur van tomaat en dragon
- Aspergesoep met garnituur van aspergepunten en stukjes beenham
- Knolseldersoep met garnituur van aardappeltje gevuld met gerookte paling
- Romig pompoensoepje met garnituur van st-jacobsvruchten
- Vissoep met garnituur van stukjes vis, rouille en broodcroutons
- Bisque van grijze garnalen met cognac
Voorbeelden van "warm hoofdgerecht" :
- Orloff-gebraad met kaas en hesp, duccelle van champignons, en kaassaus
- Lamsribstuk met lamsjus en rozemarijn
- Kalfshaasje met "Leffe"-bier
- Varkenshaasje met salie en spek, en rode wijnsaus
- Gebakken eendeborst op brunoise van peertjes, rozijntjes, en appel, en lichte eendejus met appeljenever
- Van het been ontdaan kwarteltje, gevuld met kalfszwezerik en truffel, en portosaus verrijkt met truffel
- Parelhoenfilet gevuld met savooikool en oesterzwammen, en een rode wijnsaus
- Zeetong op zijn "Normandisch" met grijze garnaaltjes, Parijse champignons, paling, mosseltjes, en witte wijnsaus
- Gestoomde griet met asperges en een bieslooksausje
- Zalm in bladerdeeg met fijne groentjes en graanmosterd
Onze hoofdgerechten zijn steeds vergezeld van bijhorende groentengarnituur en aardappelbereiding naar keuze.
Voorbeelden van "dessert" :
- Huisbereide chocoladeschuim van donkere chocolade
- Profiterolles met banketbakkersroom, vanille en chocoladesaus
- Variatie van fijn gebak met zijn coulis
- Variatie van ijstaarten
Afhankelijk van het aantal genodigden kunnen wij ook een "dessertenbuffet" voorstellen