De Hooge Muts, úw partner voor geschikte catering

De Hooge Muts  - Wijnegem - HistoriekPatrick Van Acker, zaakvoerder van De Hooge Muts, studeerde in 1980 af aan hotelschool “Ter Groene Poorte” te Brugge. Deze opleiding bezorgde hem de basiskennis die er nodig was om als kok te kunnen werken in diverse restaurants in binnen- en buitenland zoals: “La Reserve” in Knokke, Le Coulobrier in Frankrijk,
“De Jonkman” in Brugge,…

Na zijn culinaire tocht doorheen diverse nationale en internationale restaurants werkte hij bovendien nog enkele jaren als privékok en voor een bedrijf in de medische sector.

In 1989 werd de knoop dan uiteindelijk doorgehakt en Catering-Traiteur “De Hooge Muts”  te Wijnegem kende hiermee meteen zijn geboortejaar.

Inmiddels verzorgen Patrick en zijn team nu sinds een 25-tal jaar heel wat feesten, buffetten en
speciale aangelegenheden.

Diverse locaties

Ook qua locaties kan er op heel wat diversiteit teruggeblikt worden. Er werden feesten georganiseerd die van A tot Z door De Hooge Muts werden afgewerkt (inclusief perfect aangeklede tenten) bij de klant thuis of op het bedrijf. Maar ook evenementen op bekende locaties zoals Kasteel Den Brandt te Wilrijk, Kasteel Belvedère, diverse cargoschepen,…behoorden tot de standplaatsen.

Gewoon buitengewoon

Catering in Wijnegem De Hooge Muts staat gekend om zijn culinaire verfijning en schitterende afwerking van al uw feesten. Maar ook exclusieve, ongeziene evenementen vormen voor ons geen enkel probleem.

Neem vrijblijvend contact op betreffende organisatie van uw feestje of evenement en vul ons contactformulier in!

Back to Top